Over Huis-Check

Over Huis-Check

Huis-Check BV is een gecertificeerd landelijk opererend keuring- en adviesbureau. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant zijn wij de specialist voor de uitvoering van een totaalpakket aan woning inspecties.

Wij voeren erkende bouwkundige keuringen en energielabel keuringen uit aan woningen en bedrijfspanden. Daarnaast voeren wij diverse camera-inspecties en thermografische inspecties uit aan diverse delen van woningen en bedrijfspanden zoals bijvoorbeeld daken, rookkanalen en ventilatiekanalen.

Wij adviseren onze klanten over energiebesparende maatregelen en preventief onderhoud aan woning of bedrijfspand. Hierdoor kan het energierendement van de woning of bedrijfspand geoptimaliseerd worden. Daarnaast kunnen onnodig hoge onderhoudskosten als gevolg van achterstallig onderhoud voorkomen worden. 

Met onze dienstverlening willen wij bereiken dat onze klanten:

  • een optimale verlaging van hun energiekosten kunnen realiseren 
  • overzicht krijgen in de staat van onderhoud van de woning of bedrijfspand en hierdoor de mogelijkheid hebben op een gerichte en daardoor kosteneffectieve wijze preventief onderhoud uit kunnen laten voeren. 

Wilt u meer informatie? Neem  contact met ons op:

Of wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte? Vul ons offerte formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.