Diensten > Inspecties

Quick scan

Inspecties - Quickscan

De druk op de woningmarkt is enorm. Prijzen dalen, de doorstroom loopt terug, woningen staan langer te koop en er is meer aanbod. Dit is extra nadelig voor woningen met gebreken. Mede omdat verbouwingen lastiger te financieren zijn en het aanbod groot is, zullen potentiële kopers sneller voor een woning zonder gebreken kiezen.
 
Op verzoek van verschillende partijen hebben wij de bouwtechnische Quickscan ontwikkeld. Dit is een passende oplossing voor woningen met (ernstige) gebreken die lang in de verkoop staat. Soms schrikken gebreken potentiële kopers af, omdat zij geen idee hebben over mogelijke hersteloplossingen en de daarbij behorende herstelkosten. Met onze bouwtechnische Quickscan relativeren wij dit, dragen een passende oplossing aan, inclusief een raming van de herstelkosten.
 
De Quickscan is een compleet pakket met diverse keuringen verwerkt in 1 heldere rapportage. De volgende metingen en keuringen worden hierbij uitgevoerd:
  • Warmte scan (warmte camera);
  • Luchtkwaliteitsmeting (real time);
  • Check list bouwkundige staat;
  • Dak inspectie
Deskundig en betrouwbaar
Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de bouwkunde. Wij geven eerlijk en objectief advies door middel van heldere en overzichtelijke rapportages. U ontvangt altijd een reëel beeld van het te keuren object, inclusief een begroting of calculatie van de kosten voor herstel, vervanging of verbetering.
 
Tip: Doordat wij met de Quickscan een gecombineerd pakket van werkzaamheden kunnen aanbieden in één rapportage kunnen wij de kosten lager houden voor het opstellen hiervan dan bij vier aparte keuringen / metingen. Een leuk voordeeltje dus!

 

 


 

quick-scan%5f1
quick-scan%5f2